Epäsymmetrisellä harjakatolla varustetusta talosta tuli 1,5-kerroksinen ja seinät tehtiin painumattomista hirsistä. Kehikko on kaikilta ominaisuuksiltaan nykyaikainen. Hirret kulkevat kaikissa seinissä samassa tasossa ja ne yhdistyvät toisiinsa jiiriliitoksilla. Hirsien saumarako on todella kapea.

Talo on iso, kerrosala kohoaa reilusti yli 200 neliön, kun autokatos ja ulkovarasto on rakennettu kiinni taloon. Huoneistoalaa on 184 neliötä. Niistä yli kolmannes on käytetty oleskelutilaan, jonka korkeus kurkihirren kohdalla on 6,5 metriä.

Oleskelutila on myös kaksi porrasaskelmaa alempana alakerran muita tiloja. Makuuhuoneita haluttiin vain kolme. Lapset tulevat harvoin samanaikaisesti yökylään. Silloin kun tulevat, löytyy kaikille kyllä yösija, kun parven avo-osaankin sijataan vuoteita. Parvella on yksi 14-neliöinen erillishuone, jonka käytössä on oma wc.

www.kimara.fi