Uudet Juhlamallit nettohintaan!
Teemme Kannustalossa jatkuvasti työtä kehittääksemme entistä kustannustehokkaampia rakentamisratkaisuja, jotta yhä useammilla on varaa valita kodikseen Kannustalo.

Haluamme, että Kannustalo on mukana suomalaisten elämän kaikissa vaiheissa, vauvasta vaariin.
Juhlamalleja on kaksi eri kerrosversiota: 1-kerroksinen ja 2-kerroksinen. Julkisivuksi voit valita mieleisesi. Kaikki juhlamallit on saatavissa Muuttovalmis-, Sisusta itse- ja Talopaketti-toimituksina.

Lato on edelleen yksi suosituimmista ja toimivimmista tilaratkaisuistamme. Siksi valitsimme 1-kerroksiseen juhlamalliin ensimmäisen Ladon pohjaratkaisun. Suunnittelijamme miettivät pohjaratkaisuun neljä täysin erilaista julkisivua: Lato, Harmaja, Beach House tai Aurora.

Talon keskellä on iso olohuone-keittiö-ruokailutila, jossa on mahdollisuus saarekkeelle. Vastakkain sijoitetut ikkunat tuovat tilaan runsaasti luonnonvaloa.

www.kannustalo.fi