Suunnittelun lähtökohtina ovat aina asukkaan mieltymykset, haaveet ja elämäntapa. Lopputuloksena syntyy koti, jollaista ei ole toista.

Lammi on Suomen suurin ja vanhin betoniharkkojen valmistaja, jonka tuoteinnovaatiot palvelevat tänä päivänä koko kivirakentamisen alaa. Tuotekehityksen edelläkävijänä tarjoamme Suomen parhaat rakennusharkot, kuten ensimmäisenä markkinoille tulleet valettavat lämpökivet ja uusimpana syksyllä 2018 lanseerattu, harkkorakentamisen uusin innovaatio, Lammi Kuorikivi™.

Kivi on materiaalina turvallinen, kestävä ja ajattoman tyylikäs ja sillä voidaan toteuttaa upeita arkkitehtonisia kokonaisuuksia. Lammi Kivitalo on pitkäikäinen, energiatehokas, hyvin arvonsa säilyttävä, turvallinen ja helppohoitoinen koti.

Me tiedämme, miten rakennetaan ja pidämme yhdessä kumppaniemme kanssa huolen asiakkaamme tärkeimmästä projektista.

www.lammi.fi/kivitalo