Selkeästi jäsennellyt ja avarat sisätilat antavat asujilleen mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon, sekä myös omaan rauhaan tarvittaessa. Talon sydämen muodostaa avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä.

Vesikaton toimivuuden takaa etupihan puolelle laskeva, moderni pulpettikatto.

Talo edustaa modernia puutaloarkkitehtuuria. Se toteutetaan ammattitaidolla kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, kuten kaikki Teri-talot.
Tämä ja kaikki muutkin Cubo-malliston talot ovat muunneltavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pyrimme jokaisessa talossamme toteuttamaan tulevien asukkaiden yksilölliset toiveet mahdollisimman hyvin, jotta jokainen voisi alusta lähtien tuntea sen kodikseen. Teri-Talojen tavalle suunnitella ja rakentaa yksilöllisiä taloja on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä sekä oikeus merkitä koko talopakettitoimitus.

www.teritalot.fi