Innolux

Innlux Design Malliston valaisimet tuovat hyvän, häikäisemättömän valon lähelle ihmistä. Design mallistostamme löydät suomalaisten muotoilijoiden suunnittelemat design-valaisimet joka kotiin.

Ylämaan graniitti

Ylämaan Graniitti Oy löytää aktiivisesti – mutta eettisesti valmistettuja – kivilaatuja maailmalta. Original Ylämaa Design -leima takaa, että kivitasosi on aito skandinaavinen design-tuote Ylämaa kivimallistosta ja kiven työstöt ovat suomalaista laatutyötä.

Nerostein

Nerostein valmistaa graniitti-, marmori-, kvartsikomposiitti- ja akryylitasoja koteihin ja julkisiin rakennuksiin. Työtasojen lisäksi Nerostein valmistaa ikkunalautoja ja portaita.

Silestone

Silestone® on maailman johtava kvartsipintojen valmistaja, jotka on suunniteltu korkealaatuisiin keittiöihin ja kylpyhuoneisiin, mukaan lukien työtasot ja altaat ja edistynyt bakteriostaattinen teknologia.

Moccamaster

Moccamaster-kahvinkeitinten luojan, Gerard C. Smitin ajatus oli yksinkertainen: hän halusi kehittää kestävän kahvinkeittimen, joka valmistaisi mahdollisimman aromikasta ja laadukasta kahvia.

Savo

SAVO-liesituulettimet on suunniteltu vastaamaan pohjoismaisia vaatimuksia. Sensorilla varustetut tuulettimet tunnistavat käryn, höyryn sekä kaasun ja käynnistyvät automaattisesti. Tuuletin pysähtyy, kun huoneilma on puhdasta.

Faber

Faberin käyttämä teknologia ja innovaatiot tekevät kodistasi vieläkin paremman.

Witt

WITT-valikoima koostuu joukosta laatutuotteita sisältäen mm. induktiokeittotasoja, liesituulettimia sekä kalusteuuneja. Tuotteiden kriteereinä on kauniiseen muotoon pakattu korkea laatu ja kekseliäät ratkaisut.

Smeg

Smegillä ymmärretään, että arkkitehtuurin ja taiteen liitosta syntyy kauniita ja ajattomia esineitä. Tämän ansiosta yritys on luonut läheiset yhteistyösuhteet joihinkin maailman tunnetuimpiin arkkitehteihin, kuten Goido Canaliin. Yhteistyön tuloksena on kodinkoneita, jotka täydellisesti noudattavat Smegin filosofiaa – tyylikästä teknologiaa.

Miele

Perustamisestaan vuonna 1899 lähtien Miele on noudattanut brändilupaustaan, joka on ”yhä paremmin”. Se tarkoittaa seuraavia asioita: Pyrimme tekemään kaiken paremmin kuin muut toimittajat ja kehittämään omaa toimintaamme jatkuvasti.