Reilulla 120 000 eurolla saa nyt muuttovalmiin kodin, jonka alakerrassa on 62,5 m² (keittiö-olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja sauna). Esivalmisteltu yläkerta tarjoaa kätevästi alkaen 28,5 m²:n kasvunvaran.

Lasse istuu moneen tarpeeseen. Talo vaatii vain pienen tontin, mutta tarjoaa kaikki ison talon toiminnot. Se sopii mainiosti täydennysrakentamiseen kaupunkien pienille tonteille, mutta yhtä hyvin vaikkapa vapaa-ajanasunnoksi tai paritaloksi. Monet arvostavat nykyään edullista hintaa, tehokkaita neliöitä ja pientä energiankulutusta, ja niissä Lasse hakee vertaistaan.

Talopaketti sisältää muuttovalmiin talon, vakioperustukset sekä vakiona tehokkaan poistoilmalämpöpumpun, joka hoitaa sekä lämmityksen että ilmanvaihdon.
Talon energiakulut ovat pienet ja sisäilma hyvää. Kaikki Älvsbytalot noudattavat kiristyviä energiamääräyksiä jo nyt.

Älvsbytalo haluaa rakentaa sinulle juuri sen parhaan paikan asua ja elää. Sen maailman parhaan paikan, johon olet tehnyt valintoja omien toiveidesi mukaan.

Lue lisää