Saunamanager

Laatu ja luotettavuus muodostavat Sauna Managerin perustan. Putki- ja sähkötöissä käytetään vain alan ammattilaisia, kosteus- ja vesieristysmittaukset suoritetaan asiantuntijoilla. Näin tuloksena on tyytyväinen asiakas, joka suosittelee mielellään palvelua muillekin kylpyhuoneremonttia tai saunaremonttia tarvitseville.

Tähtisaunat

Olemme kotimainen saunavalmistaja joka toteuttaa mittatilauslauteet korkealla ammattitaidolla. Valmislauteiden lisäksi tuotteisiimme kuuluu myös suomalaista muotoilua edustavat Hollololassa valmistettavat Magnum Kiukaat.

Mondex

Suomalaisen saunan sielu on kiuas.

TylöHelo

TylöHelon energiatehokkaat, tyylikkäät ja tehokkaat kiukaat on valmistettu korkealuokkaisia saunahetkiä ja virkistäviä elämyksiä varten. Innovatiiviset ratkaisut ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän aikavälin kestävyyden.

Harvia

Rentouttavia hetkiä & luontaista hyvinvointia

Reatek

Laadukkaat laatoitusratkaisut Reatekiltä.

Pukkila

Laatta on Pukkila. Rakkaudesta laattoihin jo 145 vuotta.

Laattapiste

Kaiveleeko pesuhuoneen repsottava suihkuseinä, inhottaako eteisen elähtänyt laatoitus tai tuntuuko kylppäristä loppuvan tila kesken? Älä keksi turhaan pyörää uudestaan, vaan käänny ammattilaisten puoleen. Autamme mielellämme niin pienissä kuin suurissakin remonttipulmissa.

Geberit

Käytämme intohimomme muotoiluun ja tekniikkaan inspiroimaan ja innostamaan ihmisiä kaikkialla maailmassa. Hyödyntämällä valtavan osaamisemme ja melkein 150 vuoden kokemuksen varmistamme, että tuotteemme eivät ole vain kauniita katsoa, mutta myös helpottavat arkea ja tekevät siitä mukavampaa.

Franke

Franke asettaa korkeat vaatimukset käyttämiensä materiaalien hygieenisyydelle, toiminnallisuudelle, pitkäikäisyydelle, kestävyydelle ja turvallisuudelle sekä muotoilulle ja esteettisyydelle.