Lammi

Pihakivi on betonista ympäristötaidetta parhaimmillaan. Pihakivellä viimeistelet pihan kulku- ja oleskelualueet. Ladontamalleja löytyy aina yksinkertaisen kauniista mitä monimutkaisimpiin taideteoksiin asti.

Tulikivi

Olemme Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Kuudessa takkamallistossamme on yhteensä yli 1 000 erilaista takkaa. Lisäksi valmistamme markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Meiltä saat myös upeat sisustuskiviratkaisut kaikkiin kodin tiloihin sekä pihalle.

Wienerberger

Keraamiset Penter-pihatiilet valmistetaan vanhoja tiilenpolttoperinteitä vaalien aidoista luonnon raaka-aineista eli savesta ja hiekasta. Luonnonmateriaalina ne soveltuvat niin puutarhojen kuin urbaanin kaupunkimaisemankin elävöittämiseen.

HB-Betoni

HB-pihapäällystevalikoimasta löydät monimuotoisia ja värikkäitä elementtejä, joilla luot pihallesi yksilöllisen ilmeen. Yhdistelemällä muotoja, värejä ja kuviointeja pihasi luonteen ja oman mielikuvituksesi mukaan pääset tyylikkääseen ja toimivaa lopputulokseen, joka kestää niin katseet kuin ajan vaatimukset.