Osmocolor

Tuotteemme perustuvat nopeasti uusiutuviin, puhtaisiin kasviraaka-aineisiin, jotka suojaavat puupintaa sen sisällä ja päältä.

Tikkurila

Tikkurila kehittää, markkinoi ja tuottaa maaleja yksityisille kuluttajille ja ammattimaalareille sekä teollisuudelle yli 150 vuoden kokemuksella. Tikkurilassa yhdistyvät maalinvalmistuksen perinteet, uusimmat tekniikan saavutukset ja ympäristötietoisuus.

Colornova

Edustamiimme tuotteisiin kuuluu V33-maalit, Libéron-tuotesarja entisöintiin, ekologiset Libéron Bloom-puunkäsittelyaineet, Rust-Oleum -kalkkimaalit, Rust-Oleum Industrial Kunnossapito -tuotteet sekä teolliset pinnoitteet, Ronseal-erikoismaalit, Plastikote-spraymaalit, Primo-muovilistat, Mäster-maalaustyövälineet, Nitor-pesuaineet sekä Dupli-Color -aerosolit ja Presto-autonhoitotuotteet.

Teknos

Teknos on vuonna 1948 perustettu perheyritys joka on tunnettu kotimaisesta maalintuotannosta sekä edellä- kävijyydestä ympäristöystävällisissä tuotteissa kuten Biora, Natura ja Panu.

Cello

Sisämaalaaminen alkoi yhtäkkiä tuntua melko vaivattomalta ja maalausideat muotoutua – Cello-sisämaalien kuivumisaika on lyhyt, minkä lisäksi maalit ovat myös turvallisia ja hajustettomia! Cello-sisämaalit ovat korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä vesiohenteisia akrylaattimaaleja. Liuotteettomat Cello-sisämaalit on valmistettu Suomessa.