Adora

Adoran visio on tuoda laadukkaita, tyylikkäitä ja hyvän näköisiä tuotteita kaikkien kuluttajien saataville kohtuuhintaan.

Catalina

Catalinalla on matoista kymmenien vuosien kokemus ja osaaminen. Olemme kuulleet sanottavan, että palvelumme on mutkatonta ja vaikka mattovalikoimamme on poikkeuksellisen laaja, teemme oikean tuotteen löytämisestä helppoa.

Finsoffat

Laadukkaat kotimaiset sohvat, vuodesohvat ja sängyt valmistetaan yksilöllisesti käsityönä Suomessa. Finsoffat on toiminut jo yli 40 vuotta. Menestyksemme pohjautuu räätälöitävään sohvamallistoon ja asiantuntevaan palveluun. Finsoffat sohva on turvallinen valinta.

HT Collection

Kansainvälisesti arvostettua suomalaista muotoilua viiden vuosikymmen ajan. Laatu, toimivuus ja mukavuus ovat innovatiivisen tuotekehittelymme perusarvoja. Perheyrityksemme on valmistanut korkealaatuisia käsintehtyjä huonekaluja Lahdessa ja Hollolassa aina 1950-luvulta asti.

Interface

Interface on vuodesta 1963 lähtien valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interfacen sohvat valmistetaan aina tilaustyönä.