Contura

Conturan takat ja kamiinat ovat muutakin kuin lämmönlähde. Jokainen malli ja takka on muotoiltu ja valmistettu suurella huolellisuudella.

Nunnauuni

NunnaUuni-tulisijat ovat tuoneet lämpöä ja tunnelmaa koteihin jo yli 30 vuoden ajan. Ensimmäiset valmistamamme takat ovat edelleen kovassa käytössä. Se kertoo NunnaUuni-tulisijojen ainutlaatuisesta kestävyydestä. Se kertoo laadusta, johon voit luottaa.

Jøtul

Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja tulisijojen valmistajista. Toiminnassamme on yhdistynyt ylpeys norjalaisesta käsityötaidosta ja taidosta pärjätä hyvin tässä kylmässä maassa jo yli 160 vuoden ajan.

Tulikivi

Takaamme, että keraaminen takkasi on huippulaadukas – lopun päätät sinä. Uuden mallistomme kuudesta rungosta syntyy yli tuhat upeaa takkamallia. Eri pintavaihtoehdoista ja osista kokoamme näköisesi kokonaisuuden helposti.

Suomen Sisustustakka

Miksi kuluttaisit aikaa, kun löydät laajan takkavalikoiman yhdestä osoitteesta ja kaikki tarvittaessa ’avaimet käteen’ – periaatteella asennettuna. Myyntinäyttelyissämme on valikoima erilaisia takkoja jokaiseen tyyliin ja tunnelmaan.