Lämpöässä

Lämpöässä 100% maalämpö lämmittää ja tuottaa lämpimän käyttöveden 100% maalämmöllä, eli Sinulle edullisimmin! Lämpöässältä sopivat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen! Millainen on sinun lämmityskohteesi?

Bowers&Wilkins

B&W Group Finland Oy on englantilaisen B&W Group Ltd:n suomalainen tytäryhtiö. B&W on yksi maailman arvostetuimmista kaiutinvalmistajista ja on innovatiivisuudellaan toiminut alan suunnannäyttäjänä jo yli 40 vuoden ajan.

Geneva

Nerokkaasti yhteen koteloon suunniteltu Geneva Sound Systems tarjoaa kaiken sen, minkä tavanomainen perinteinen stereolaitteistokin. Siinä on kaksi täydellistä täyden äänialueen kaiutinta. Siinä on CD-soitin, FM-radio ja liitännät ulkoisille laitteille.

Pax

Pax kehittää lämmöntalteenottolaitteita pääasiassa vanhojen talojen ilmanvaihdon uudistamiseen. Pax Eos ja Pax Mistral ovat helposti asennettavia laitteita talon rakenteita rikkomatta.

IVT

IVT tarjoaa lämmitysratkaisuja jo yli 40 vuoden kokemuksella. Pyrimme siihen, että ensiluokkaiset lämpöpumppumme ja lämmitysratkaisumme vastaavat haastavimpiinkin tarpeisiin.

Thermia

Thermian tutkimus- ja kehityskeskus on yksi Euroopan uudenaikaisimmista teknologiakeskuksista. Vahvan osaamisen ja innovatiivisuuden avulla ammattilaisemme kehittävät tulevaisuuden korkealuokkaisia ja energiatehokkaita lämpöpumppuratkaisuja.